Molba za donaciju

Glazbena škola Vatroslava Lisinskog Bjelovar
Glazbena mladež Bjelovarsko-bilogorske županije
Vatroslava Lisinskog 1
43000 Bjelovar

 

MOLBA ZA DONACIJU

U organizaciji glazbene škole Vatroslava Lisinskog Bjelovar i Glazbene mladeži Bjelovarsko bilogorske županije u srijedu, 30. studenog 2011. održat će se humanitarni koncert za mladu talentiranu violinisticu Vandu Dabac u Bjelovaru u Velikoj dvorani Hotela Central s početkom u 20 sati.

Vanda je u kolovozu ove godine nesretnim slučajem ostala bez oca te se s majkom našla u veoma teškoj životnoj situaciji. Vanda nema odgovarajući instrument i svira sa školskim gudalom. Izuzetno je marljiva učenica, dobitnica brojnih nagrada. Nastupala je na svim važnijim gradskim i županijskim događanjima, televizijskim emisijama…

Da bi mogla dalje napredovati, usavršavati se i postizati još bolje rezultate neophodan joj je kvalitetan instrument. Tragičnim gubitkom oca Vandi je otežan taj put, a novi instrument postao je san. Molimo Vas pomozite Vandi Dabac da nastavi svoj put i stigne do cilja – upis na Glazbenu akademiju.

Nastup na humanitarnom koncertu potvrdili su: Tamburaški sastav Štefanjska Zvona, Best, Šliper, Flash back, Luka Bulić, Feminem, Aki Rahimovski i Marijan Brkić iz Parnog Valjka                 

Ulaznicu u iznosu od 70 kuna možete kupiti u tajništvu glazbene škole. Molimo Vas da kupnjom ulaznice ili donacijom pomognete mladoj umjetnici.

Uplate na račun Glazbene mladeži Bjelovarsko-bilogorske županije (GMBBŽ)
Obavezno naznačiti u opisu plaćanja: Donacija za Vandu Dabac
Broj računa:
Zagrebačka banka – 1101858158

Za dodatne informacije na raspolaganju je
Vanda Novoselec, prof.
Mob: 091/5483841